Ekşi mayalı olup uzun süre dinlendirilerek hiç bir katkı maddesi kullanılmadan üretilen doğal bir ekmektir. Tam buğday unu, buğday taneciğini tamamen içerdiği için buğdayın doğal yapısında bulunan rüşeym, mineral, birçok vitamin ve posayı dengeli olarak içerir.
İçindekiler:
Tam buğday unu, buğday unu, ekmeklik buğday unu, ekşi maya, tuz ve su.
Faydaları:
- Tam Buğday Ekmeğinin içerisinde yer alan rüşeym sayesinde E, B1 vitamini, protein ile mineral maddesi içerir.
- Omega 3 ve 6 yağları ile mineralleri içerir. Bu nedenle çocukların bedensel ve zeka gelişiminde çok faydalıdır.
- B3 vitamini içeriği ile enerji verir.
- Lifli olduğu için sindirim sisteminin düzgün çalışmasını sağlar.
- İçerdiği lifler, daha uzun süre tokluk hissi vererek, dengeli ve etkili bir beslenme sağlamaktadır.
Tahıl tanelerinin besleyici özelliği ile lezzetli bir ekmek.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, çavdar unu, tahıl taneleri, maya, tuz ve su.
Faydaları:
- Kan dolaşımını ve yüksek tansiyonu düzenlemeye yardımcı olur.
- Kolesterol ve trigliserit düşürmeye, kalp hastalıklarını önlemede etkisi vardır.
- Düşük tansiyon problemi ve kalsiyum ihtiyacı olan kişilerde olumlu etki yaratır.
Geleneksel mısır ekmeği lezzetinde ve besleyicidir.
İçindekiler:
Mısır unu, ekmeklik buğday unu, sıvı yağ, maya, tuz ve su.
Faydaları:
- Enerji ve kalori ihtiyacını dengeler.
- Lif yönünden zengindir.
- Kolesterol seviyesinin normal düzeyde kalmasına yardımcı olur.
- İçeriğinde bulunan magnezyum minerali sayesinde bağırsaklara faydalıdır.
- B1, B2 ve E vitaminlerini içerir.
Aşırı derecede mısır ekmeği tüketilmesi tavsiye edilmez.
Baharatlar ekmeğe hoş lezzet katmaktadır. İştah açıcıdır.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, maya, tuz, susam, nane, pul biber, kekik, su.
Besleyici, doyurucu bir ekmek çesitidir. Lezzetlidir.
İçindekiler:
Kepek unu, kepek tozu, ekmeklik buğday unu, ekşi maya, tuz, su.
Faydaları:
- Çabuk acıktırmaz, diyet yapımında tercih edilir.
- Bağırsaklardaki geçişleri hızlandırır.
- Sindirim bozukluklarına ve şeker hastalıklarına karşı koruyucu etkisi vardır.
- Kepek ve posalı gıdalar sisteminde kanserin meydana gelmesini azaltır.
- Bol kepekli ekmeklerin kalori değeri azalmakta, vitamin ve protein değeri artmaktadır.
Geleneksel besleyici bir pide çeşididir.
İçindekiler:
Pidelik un, maya, tuz ve su.
Çıtır kabuklu, yumuşak iç yapısıyla lezzetli bir ekmek çeşididir.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, burçak (Trikale un), tuz ve su.
İç dokusu yumuşak ve kalın kabuklu, uzun süre bekletilerek lezzetlendirilmiş doğal bir ekmektir.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, tandırlık un, tam buğday unu, ekşi maya, tuz ve su.
Faydaları:
- Tam Buğday Ekmeğinin içerisinde yer alan rüşeym sayesinde E, B1 vitamini, protein ile mineral maddesi içerir.
- Omega 3 ve 6 yağları ile mineralleri içerir. Bu nedenle çocukların bedensel ve zeka gelişiminde çok faydalıdır.
- B3 vitamini içeriği ile enerji verir.
- Lifli olduğu için sindirim sisteminin düzgün çalışmasını sağlar.
- İçerdiği lifler, daha uzun süre tokluk hissi vererek, dengeli ve etkili bir beslenme sağlamaktadır.
Geç bayatlar. Yumuşak dokulu lezzetli bir ekmektir.
İçindekiler:
Durum buğday unu, maya, tuz ve su.
Faydaları:
Protein oranı beyaz ekmeğe göre daha yüksektir. Özellikle çocuklar için besleyicidir.
Doyurucu ve besleyici. Eksi maya kullanılarak lezzetlendirilmiştir.
İçindekiler:
Tandır unu, çavdar unu, ekmeklik buğday unu, ekşi maya, tuz, su.
Çavdarın lezzeti ve besleyici özelliğini taşıyan ekmektir.
İçindekiler:
Çavdar unu, ekmeklik buğday unu, maya, tuz ve su.
Faydaları:
- Kan dolaşımını ve yüksek tansiyonu düzenlemeye yardımcı olur.
- Kolesterol ve trigliserit düşürmeye, kalp hastalıklarını önlemede etkisi vardır.
- Düşük tansiyon problemi ve kalsiyum ihtiyacı olan kişilerde olumlu etki yaratır
Besleyici, lezzetli. Tam buğday kokulu uzun süre bekletilerek lezzetlendirilmiş doğal ekmektir.
İçindekiler:
Tam buğday unu, çavdar unu, tandır unu, ekşi maya, tuz ve su.
Faydaları:
- Kan dolaşımını ve yüksek tansiyonu düzenlemeye yardımcı olur.
- Düşük tansiyon problemi ve kalsiyum ihtiyacı olan kişilerde olumlu etki yaratır.
- Omega 3 ve 6 yağları ile mineralleri içerir. Bu nedenle çocukların bedensel ve zeka gelişiminde çok faydalıdır.
- B3 vitamini içeriği ile enerji verir.
- Lifli olduğu için sindirim sisteminin düzgün çalışmasını sağlar.
Ekmeklik undan geleneksel yöntemle hazırlanmış ekmek çeşitidir. Lezzetlidir ve geç bayatlar.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, durum buğday unu, maya, tuz ve su.
Faydaları:
Protein oranı beyaz ekmeğe göre daha yüksektir. Özellikle çocuklar için besleyicidir.
Geleneksel besleyici bir ekmek çeşididir.
İçindekiler:
Tandır unu, ekmeklik buğday unu, maya, tuz ve su.
Geleneksel besleyici bir pide çeşididir.
İçindekiler:
Pidelik un, maya, tuz, su. Çeşidine göre yumurta, peynir.
Ekmeklik undan geleneksel yöntemle hazırlanmış ekmek çeşitidir. Baget şekli verilerek hazırlanır.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, maya, tuz, susam, su.
Tuzsuz ekmek tüketmesi gereken müşterilerimiz için uygun bir ekmektir.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, maya, su.
Ekmeklik undan geleneksel yöntemle hazırlanmış ekmek çeşitidir. Yumuşak bir dokusu vardır. Çiçek şekli verilerek porsiyonlanmıştır.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, maya, tuz, susam, çörekotu ve su.
Ekmeklik undan geleneksel yöntemle hazırlanmış ekmek çeşitidir. Yumuşak bir dokusu vardır.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, süt tozu, maya, tuz, susam, çörek otu ve su.
Ekmeklik undan geleneksel yöntemle hazırlanmış ekmek çeşitidir.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, maya, tuz, su.
Ekmeklik undan geleneksel yöntemle hazırlanmış ekmek çeşitidir.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, maya, tuz, su.
Doğal nohut mayası ile uzun süre bekletilerek hazırlanmıştır. Lezzetli ve besleyicidir.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, nohut mayası, zeytin yağı, tuz, dilim zeytin, su.
İtalya'nın ligurya bölgesinden enfes bir lezzet...
Doğal nohut mayası ile uzun süre bekletilerek hazırlanmıştır. Lezzetli ve besleyicidir.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, nohut mayası, zeytin yağı, tuz, su.
Ekmeklik undan geleneksel yöntemle hazırlanmış ekmek çeşitidir. Küçük, yuvarlak şekil verilir.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, maya, tuz, su.
Dünyaca ünlü Fransız Ekmeği Ustası Frederic Lalos, Bonelli’de üretilen Fransız Baget Ekmeğinin gerçek Fransız Baget Ekmeğinin tüm özelliklerini taşıdığını belirterek takdir etmiştir.
Dış kabuğu çıtır ve iç dokusu yumuşak lezzetli bir ekmektir.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, tam buğday ekşi mayası, tuz, su.
Dogal ekşi maya ile geleneksel işlemler uygulanarak, taş değirmende öğütülmüş organik çavdar unu ile üretmiş olduğumuz ekmek çeşitidir.
İçindekiler:
Organik çavdar unu, organik ekmeklik buğday unu, doğal ekşi maya, tuz, tahıl (yulaf tanesi, buğday tanesi, çavdar tanesi, susam, ayçekirdeği, haşhas, keten tohumu), su.
Faydaları:
- Kan dolaşımını ve yüksek tansiyonu düzenlemeye yardımcı olur.
- Kolesterol ve trigliserit düşürmeye, kalp hastalıklarını önlemede etkisi vardır.
- Düşük tansiyon problemi ve kalsiyum ihtiyacı olan kişilerde olumlu etki yaratır.
Dogal ekşi maya ile geleneksel işlemler uygulanarak, taş değirmende öğütülmüş organik çavdar unu ile üretmiş olduğumuz ekmek çeşitidir.
İçindekiler:
Organik çavdar unu, organik ekmeklik buğday unu, doğal ekşi maya, tuz, tahıl (yulaf tanesi, buğday tanesi, çavdar tanesi, susam, ayçekirdeği, haşhas, keten tohumu), su.
Faydaları:
- Kan dolaşımını ve yüksek tansiyonu düzenlemeye yardımcı olur.
- Kolesterol ve trigliserit düşürmeye, kalp hastalıklarını önlemede etkisi vardır.
- Düşük tansiyon problemi ve kalsiyum ihtiyacı olan kişilerde olumlu etki yaratır.
Doğal ekşi maya ile geleneksel ıslemler uygulayarak organik tam buğday unu ile üretmiş oldugumuz bir ekmek çeşitidir.
İçindekiler:
Organik tam bugday unu, organik ekmeklik buğday unu, doğal ekşi maya, tuz, su.
Faydaları:
- Tam Buğday Ekmeğinin içerisinde yer alan rüşeym sayesinde E, B1 vitamini, protein ile mineral maddesi içerir.
- Omega 3 ve 6 yağları ile mineralleri içerir. Bu nedenle çocukların bedensel ve zeka gelişiminde çok faydalıdır.
- B3 vitamini içeriği ile enerji verir.
- Lifli olduğu için sindirim sisteminin düzgün çalışmasını sağlar.
- İçerdiği lifler, daha uzun süre tokluk hissi vererek, dengeli ve etkili bir beslenme sağlamaktadır.
Ekmeklik undan geleneksel yöntemle hazırlanmış ekmek çeşitidir. Baget şekli verilerek hazırlanır. Baharatlar ekmeğe hoş lezzet katmaktadır. İştah açıcıdır.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, maya, tuz, susam, nane, pul biber, kekik, su.
Ekmeklik undan geleneksel yöntemle hazırlanmış ekmek çeşitidir. Baget şekli verilerek hazırlanır.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, maya, tuz, susam, su.
Tahıl tanelerinin besleyici özelliği ile lezzetli bir ekmek.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, çavdar unu, tahıl taneleri, maya, tuz ve su.
Çavdarın lezzeti ve besleyici özelliğini taşıyan ekmektir.
İçindekiler:
Çavdar unu, ekmeklik buğday unu, maya, tuz ve su.
Faydaları:
- Kan dolaşımını ve yüksek tansiyonu düzenlemeye yardımcı olur.
- Kolesterol ve trigliserit düşürmeye, kalp hastalıklarını önlemede etkisi vardır.
- Düşük tansiyon problemi ve kalsiyum ihtiyacı olan kişilerde olumlu etki yaratır.
Ekşi mayalı olup uzun süre dinlendirilerek hiç bir katkı maddesi kullanılmadan üretilen doğal bir ekmektir. Tam buğday unu, buğday taneciğini tamamen içerdiği için buğdayın doğal yapısında bulunan rüşeym, mineral, birçok vitamin ve posayı dengeli olarak içerir.
İçindekiler:
Tam buğday unu, buğday unu, ekmeklik buğday unu, ekşi maya, tuz ve su.
Faydaları:
- Tam Buğday Ekmeğinin içerisinde yer alan rüşeym sayesinde E, B1 vitamini, protein ile mineral maddesi içerir.
- Omega 3 ve 6 yağları ile mineralleri içerir. Bu nedenle çocukların bedensel ve zeka gelişiminde çok faydalıdır.
- B3 vitamini içeriği ile enerji verir.
- Lifli olduğu için sindirim sisteminin düzgün çalışmasını sağlar.
- İçerdiği lifler, daha uzun süre tokluk hissi vererek, dengeli ve etkili bir beslenme sağlamaktadır.
Ekmeklik undan geleneksel yöntemle hazırlanmış ekmek çeşitidir.
İçindekiler:
Ekmeklik buğday unu, maya, tuz, su.